"Nepiemērotā modele", Autore Hollija Smeila

Nepiemērotā modele
Autors: Hollija Smeila
Lpp skaits: 367
Izdevniecība: Zvaigzne ABC


Sen neesmu rakstījusi aprakstus, jo vasarā bija citas nodarbes! Tātad, šī grāmata bija ļoti aizraujoša, jo tajā notika interesanti notikumi ar galveno varoni - Harietu Mennersu. Viņa devās uz citu valsti saistībā ar modeles karjeru, un tur viņu sagaidīja daudz piedzīvojumu. Uz kādu valsti? To jūs uzzināsiet, kad izlasīsiet. Harieta satika jaunus draugus un fotosesijās bija dažas neveiklas izgāšanās. Harietai gadījās visvisādas ķibeles un brīžiem viņa bija ļoti laimīga, bet gadījās reizes, kad bija jāieslēdzās kādā no skapjiem vai vannasistabām, jo viss likās tik maksimāli slikti, cik vien varēja būt. Taču par laimi viss stāsts beidzās labi, taču kā gan bez Tobija? Protams, Tobijs viņu izsekoja. Pat cita un tāla valsts viņam nebija liels šķērslis. Sākot lasīt šķita, ka grāmata nebūs tik interesanta, bet tā nebija....

Grāmata labu laiku stāvēja manā grāmatu plauktā pirms to sāku lasīt, bet, kad beidzot pieķēros, nepagāja ne 2 dienas, kad es biju izlasījusi jau kādas 200 lpp. 

Šīs grāmatas varoņi ir: Harieta, Nata, Tobijs, Niks, Juka, Haro, Bantija, Ričards, Anabella, Tabita, Popija, Rina, Naho, Vilbērs, Šiona. Salīdzinājumā ar pirmo daļu, šeit ir vairāk varoņu, un tādēļ uzskatu, ka šī ir interesantāka daļa par pirmo. Tiešām ļoti interesanta un ātri lasāma. Aizmugurē rakstīts 15, bet es to iesaku arī mana vecuma bērniem, kas ir no 11 gadiem.

Komentāri

Populāras ziņas