No gudrītes par modeli



   Ļoti sen neesmu neko rakstījusi, jo baudu vasara. Katrs bērns to grib izbaudīt, taču šodien jums ļaušu izbaudīt šīs superīgās grāmatas mazu aprakstu!

   Grāmatas apskats īsumā: Varone ir Harieta Mennersa. Viņai ir 15 gadu. Skolā viņa ļoti labi mācās, taču nevienam viņa nepatīk, visi viņu apsmej un izturas ar nicinājumu, izņemot labāko draudzeni un kādu zēnu, kas viņu ik brīdi izseko un kam viņa patīk tieši tāda, kāda tā ir. Taču vai ir iespējams, ka no izsmietas meitenes var kļūt par vispasaules modes princesi? Jā!

   Manas pārdomas: Lasot, lai man notikumus būtu vieglāk atcerēties, es tos savienoju savā prātā ar realitāti. Un tas tiešām strādā! Gar acīm viss risinājās kā kino. Vēl joprojām atceros visus notikumus. Kad lasīju, šķita, ka tā ir realitāte. Lai gan tapšana par modeli un to ikdiena dzīvē ir ilgs laiks, lasot tās šķita vien dažas dienas. Vēl joprojām nespēju saprast kāpēc viņa nevienam nepatīk. Tāpēc, ka viņa ir gudra? Taču, ja tu gribi uzzināt kā un kāpēc viņa kļuva par modeli, tad izlasi šo grāmatu!

Nosaukums: No gudrītes par modeli
Autors: Hollija Smeila
Lpp. skaits: 336 lpp.
Izdevniecība: Zvaigzne ABC

Komentāri

Populāras ziņas