Monstru skola - 2. daļa



Sveiki! Tik sen neesmu rakstījusi, jo, kā jau redziet, ārā ir ziema un sniegs, kā arī ir jāiet uz skolu. Ja aiz loga ir sniegs, tad gribās iet ārā pikoties, celt sniegavīrus un spēlēties sniegā.  Bet ir arī jāmācās un bieži tas aizņem ilgu laiku, ja vēl gribas iet ārā, tad palasīt nav laika nemaz. Mēs ar mammu sastādījām lasīšanas grafiku. Dienā kā minimums jāizlasa 10 lpp. Un tā, ja katru dienu cītīgi lasa, tad tas nav nemaz tik ilgs laiks. Regulāri lasot uzlabojas lasīšanas prasmes un ātrums.

Džūda arī lasa. Kā vienmēr kopā ar mani. 

 Džūda smaida par Monstru skolu.



Autors: Lizija Harisone
Izdevniecība: Whitebook
Lpp: 256

Grāmata ir par pusaudžiem. Man šī grāmata patika, jo tajā ir interesanti stāstīts kā pusaudži rīkoja sanāksmes un kā risināja problēmas. Man labāk patika otrā daļa , tāpēc ka pirmajā daļā bija tikai notikumu sākums un grāmatas vidū sākas viss stāsts. Bet otrajā daļā stāsts turpinājās no pirmās grāmatas beigām. 

Galvenie varoņi ir gandrīz tie paši, kas pirmajā daļā izņemot divus klasesbiedrus. Man šķiet, ka grāmatā nav viena galvenā varoņa, jo viņi visi ir vienlīdz svarīgi. Piemēram, Melodijai vienmēr blakus ir kāda no draudzenēm. Bet tomēr, vissvairāk svarīgāko notikumu notiek ap Melodiju. 

Šī grāmata pēc manām domām ir domāta 8-13 gadus veciem bērniem. Es šo grāmatu ieteiktu, jo ir interesanti lasīt kā pusaudži atrisina dažādas problēmas, pie kurām paši ir vainīgi. Bija pat problēma ar slimnīcu - notika skolas balle, kāds zēns bija pārģērbies par monstru, notika problēma un ātrās palīdzības mašīna aizveda viņu uz slimnīcu. 

Vienu vārdu sakot, šī grāmata ir interesanta. Iesaku jums izlasīt. Atcerieties, ja gribat sākt lasīt, tad labāk sāciet jau ar pirmo grāmatu, lai saprastu vissa stāsta būtību.

Komentāri

Populāras ziņas